Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyros miből? (Kérdésed túl...

Gyros miből? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Úgy értem mien hússal lehet igazán jó? És a csípős szósz úgy is jó, ha a sima szószba teszek erős paprikát v ilyesmi?
2010. szept. 10. 06:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Pulyka, csirke, bárány. A csípős szósz pedig csípős Piros Arany egy kis vízzel hígítva.
2010. szept. 10. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Báránnyal a legfinibb:)
2010. szept. 10. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Zakynthoson kétféle recept létezik különböző húsból, az egyik helyen pulykacombból készítik, a másik helyen pedig bárányból!

Az eredeti recept az a bárányhúst ajánlja! :)

2010. szept. 10. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
És mondjuk sertéssel mien. Nem zsíros részével.
2010. szept. 10. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Finom sertéssel is. Én úgy szoktam, hogy veszek pulyka, csirke, és sertés karaj meg comb részt, és abból készítek gyrost.
2010. szept. 11. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Én erős mártást úgy készítek, h Erős Pistát keverek el pici vízzel.


Pulykából szerintem a legjobb, mi azt szeretjük:)

2010. szept. 12. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!