Gyros miből? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Úgy értem mien hússal lehet igazán jó? És a csípős szósz úgy is jó, ha a sima szószba teszek erős paprikát v ilyesmi?2010. szept. 10. 06:17
1/6 anonim válasza:
Pulyka, csirke, bárány. A csípős szósz pedig csípős Piros Arany egy kis vízzel hígítva.
3/6 anonim válasza:
Szia! Zakynthoson kétféle recept létezik különböző húsból, az egyik helyen pulykacombból készítik, a másik helyen pedig bárányból!
Az eredeti recept az a bárányhúst ajánlja! :)
4/6 A kérdező kommentje:
És mondjuk sertéssel mien. Nem zsíros részével.
2010. szept. 10. 12:30
5/6 anonim válasza:
Finom sertéssel is. Én úgy szoktam, hogy veszek pulyka, csirke, és sertés karaj meg comb részt, és abból készítek gyrost.
6/6 anonim válasza:
Én erős mártást úgy készítek, h Erős Pistát keverek el pici vízzel.
Pulykából szerintem a legjobb, mi azt szeretjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!