Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karajból nem szokás ragut...

Karajból nem szokás ragut készíteni?

Figyelt kérdés

A mai ételen gondolkodom, karaj van itthon. Felmerült gondolatban bennem valami olyasmi, amit csirkemellel szoktak, hogy kockára vàgva lesütöm; és valami tejszínes-mustáros mártással összefőzöm.

Rá akartam keresni, hogy hátha látok valami jó ötletet, de vagy rossz kulcsszavakat használok, vagy nem tudom, de folyton csak szeletben sült húst dobál ki, sütős és serpenyős verziókban is.

Nem szokás karajt így apróra vágni, szottyos húsnak megcsinálni, ahogy kigondoltam, vagy mi?


2022. jan. 29. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem szokás apróra vágni. Inkább szeletben vagy egészben csináld.

A karaj úgymond színhús, jó minőségű, kevés zsírtartalommal. Kockára vágva könnyen kiszáradna és igazából pocsékolás is. Ez olyan mint hogy a szűzérmét se vágja az ember kockára

A helyedben biztos hogy szeletelném, vagy akár egészben hagynám

2022. jan. 29. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Miért, a csirkemell nem színhús kevés zsírral? :D

Szeletben van lefagyasztva, lehetne úgy is, csak már unom a tejszínben-sajtban sült verziókat, ha meg pácolgatom, abból csak holnapra lesz étel kb.

De akkor kigondolok valami mást, köszi!

2022. jan. 29. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

2. "Miért, a csirkemell nem színhús kevés zsírral? :D"


Szerintem két húsnak nem azonos keménységű a rostszerkezete, hiába színhús mindkettő.

2022. jan. 29. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Szokás nem szokás, mit foglalkozol vele? Csináld úgy ahogy neked jólesik, aztán ha nem jön be, még mindig lehet belőle brassói. Amikor borbásmarcsi ledarálta a 3 kilós pontyot, mert a halfasírthoz úgy "szokik" én is csak fogtam a fejem és elküldtem a horog szakállára. De ha neki úgy tetszik, hát úgy tetszik. Aki meg azt hiszi, hogy hűha, hát azt hiszi.
2022. jan. 29. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem száraz úgy a hús. A múltkor csináltam gulyasnak mert csak az volt a fagyóban, nem volt időm boltba menni. Inkább szeletelve csináld
2022. jan. 31. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam végül és nagyon finom lett, egyáltalán nem lett rágósabb a karaj, mintha szeletben sütöttem volna. :)
2022. jan. 31. 23:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!