Karajból nem szokás ragut készíteni?
A mai ételen gondolkodom, karaj van itthon. Felmerült gondolatban bennem valami olyasmi, amit csirkemellel szoktak, hogy kockára vàgva lesütöm; és valami tejszínes-mustáros mártással összefőzöm.
Rá akartam keresni, hogy hátha látok valami jó ötletet, de vagy rossz kulcsszavakat használok, vagy nem tudom, de folyton csak szeletben sült húst dobál ki, sütős és serpenyős verziókban is.
Nem szokás karajt így apróra vágni, szottyos húsnak megcsinálni, ahogy kigondoltam, vagy mi?
Nem szokás apróra vágni. Inkább szeletben vagy egészben csináld.
A karaj úgymond színhús, jó minőségű, kevés zsírtartalommal. Kockára vágva könnyen kiszáradna és igazából pocsékolás is. Ez olyan mint hogy a szűzérmét se vágja az ember kockára
A helyedben biztos hogy szeletelném, vagy akár egészben hagynám
Miért, a csirkemell nem színhús kevés zsírral? :D
Szeletben van lefagyasztva, lehetne úgy is, csak már unom a tejszínben-sajtban sült verziókat, ha meg pácolgatom, abból csak holnapra lesz étel kb.
De akkor kigondolok valami mást, köszi!
2. "Miért, a csirkemell nem színhús kevés zsírral? :D"
Szerintem két húsnak nem azonos keménységű a rostszerkezete, hiába színhús mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!