Ha 1 hónapos túrós tésztát ettem attól lehet bajom?
Figyelt kérdés
Karácsonykor csináltam de azóta is ott volt nem akartam kidobni ezért megettem. Lehet bajom?2022. jan. 26. 12:57
11/18 anonim válasza:
Szerintem se igaz, továbbá szerintem nincsen ember aki ezt eltartotta, megette volna. Tejtermék pár nap alatt tönkremegy, nem állna el egy hónapig.
Vagy esetleg fagyasztottad?
Fosás, hányás rosszabb esetben halál
12/18 anonim válasza:
Egyébként is szerintem ez egy troll, egy hónapja ott volt, nem akartam kidobni xD
13/18 anonim válasza:
Szerintem elpatkolt a kérdező :-)
14/18 anonim válasza:
13, vagy beoltotta magát a krémesre rohadt baktérium kultúrával, és épp most érik belülről kifelé pálpusztaivá! XD
16/18 anonim válasza:
tényleg nagy lenne ha írna 1-2 hét múlva a kérdező hogy kórházba kerültem tőle, de már jobban vagyok :D egyértelműen trollkérdés, egy túrós tésztának olyan látványvilága lenne egy hónap után ami senkit sem bíztatna elfogyasztásra
17/18 anonim válasza:
18 evesen alberletben laktam a baratnoimmel, csinaltam turos tesztat es rohannom kellett dolgozni, baratnom meg elfelejtette berkani a hutobe. Masnap reggelre undorito volt . Ha nem kamu a kerdes, veled valami nagyon nagy gaz van😆
18/18 anonim válasza:
Az még töltött káposztából is határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!