1 honapos terhessegnél nott a hasam, honnan tudom hogy az a “magzat” miatt vagy zsír?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 21:55
1/7 anonim válasza:
Hát, biztos, hogy nem egy fél milliméteres embrió miatt.(Mondjuk, ha az az 1 hónap 4 hét, akkor még az sincs.)
3/7 anonim válasza:
Hú, szerintem olvass utána, hogy mekkora egy 4 hetes embrió..
A terhesség egyik első feltűnő tünete az erős puffadás. Azt érzed/látod.
4/7 anonim válasza:
Csak puffadás. Nekem kb. akkor múlt el, amikor már a baba miatt volt nagyobb a hasam.
5/7 anonim válasza:
Vagy zsír vagy puffadás, ha a testsúlyod is nőtt, akkor inkább zsír. Nagyon pici még ilyenkor a baba a méhvel együtt is.
6/7 anonim válasza:
Nekem most lesz lassan 3 hónapos a terhesség, de még mindig csak a puffadást látom... De azt az elejétől. 57,8 kg-ról indultam, most 57,1 vagyok, szóval tuti nem zsír. Esetedben főleg nem lehet a baba meg a méhed mérete miatt, ahogy már a többiek is írták :) Ilyen korán szerintem is csak puffadás, még zsír sem nagyon lehet, ha csak nem kezdtél el már a teherbeesés előtt napi 1 kg kenyeret enni szalonnával :D
7/7 anonim válasza:
Még tuti csak puffadás. Én most vagyok 10 hetes, de ugyanígy vagyok, reggel elindulok lapos hassal délután meg, mint egy félidős.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!