1/5 anonim válasza:
Hogyan sütöd, hová teszed, hol tárolod, hogy nedves lesz...????
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt a receptet követtem. Legelőször nem volt nedves, most másodszor sütöttem és nedves lett valamiért..
Valószínű az lehetett a gond, hogy mikor lekapcsoltam a sütőt, nem vettem ki egyből a zsömléket, hanem bennhagytam hogy még egy kicsit pirosodjanak.
2022. jan. 21. 16:36
3/5 anonim válasza:
Ki kell venni ha kesz es racson hagyni kihulni es ugy eltenni.
4/5 anonim válasza:
Hát sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs, miből van az a speciális liszt....
5/5 Miss Endzsi válasza:
Abszorpció, mint, amikor kint hagyod a piskótasütit és beszottyad a teteje. Ha tudod, azt hogyan előzd meg, akkor ennél is hatásos. Esetleg jól légmentesen becsomagolni, hogy ne érintkezzen a vizes levegővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!