Miért nedvesedik a telefonom?
Adott egy S10+ telefon, amit nem fog meg senki vizes kézzel. Főleg nem a csatlakozó részét.
2 napja folyamatosan azt írja, hogy nedves az USB csatlakozója. Próbaltam már a tévhit rizses módszert, szalvéta darabbal felitatni a kérdéses folyadékot, ki-be kapcsolni, ki-be kapcsolni a töltővel, nélküle is. Saját samsung töltővel töltöm, márha tudnám. Annak a csatalkozóját is megtisztogattam már, semmi.
Erre ma reggel olyan 11 körül eltűnt a nedvesség belőle, ekkor a telefon csak le volt téve a levegőre a kertben.
Majd ahogy elkezdtem használni megint kiírta, hogy nedves a csatlakozója.
Az utolsó amire gondolni tudok, hogy párás a levegő itthon és az zavarhatja annyira vagy esetleg van magába a telefonba folyadék, ami amikor tartom a kezembe lefolyik az aljára?
Vagy ez valami szoftver hiba lehet? Esetleg érdemes lenne egy márka boltba bemennem segítséget kérnem?
"Esetleg érdemes lenne egy márka boltba bemennem segítséget kérnem?"
Igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!