Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nedvesedik a telefonom?

Miért nedvesedik a telefonom?

Figyelt kérdés

Adott egy S10+ telefon, amit nem fog meg senki vizes kézzel. Főleg nem a csatlakozó részét.

2 napja folyamatosan azt írja, hogy nedves az USB csatlakozója. Próbaltam már a tévhit rizses módszert, szalvéta darabbal felitatni a kérdéses folyadékot, ki-be kapcsolni, ki-be kapcsolni a töltővel, nélküle is. Saját samsung töltővel töltöm, márha tudnám. Annak a csatalkozóját is megtisztogattam már, semmi.

Erre ma reggel olyan 11 körül eltűnt a nedvesség belőle, ekkor a telefon csak le volt téve a levegőre a kertben.

Majd ahogy elkezdtem használni megint kiírta, hogy nedves a csatlakozója.

Az utolsó amire gondolni tudok, hogy párás a levegő itthon és az zavarhatja annyira vagy esetleg van magába a telefonba folyadék, ami amikor tartom a kezembe lefolyik az aljára?

Vagy ez valami szoftver hiba lehet? Esetleg érdemes lenne egy márka boltba bemennem segítséget kérnem?

2020. okt. 22. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szoftverhiba, mint hogy tényleg valós nedvesség problémája lenne.
2020. okt. 22. 15:06
 2/6 meszike91 ***** válasza:
Gondolom valami szenzor alapján írja és az is lehet rossz.
2020. okt. 22. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

"Esetleg érdemes lenne egy márka boltba bemennem segítséget kérnem?"

Igen!

2020. okt. 22. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nekem szenzorhibának tűnik, bár lehet szoftveres is a gond, de kétlem.
2020. okt. 22. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Jellemzően akkor írja, amikor koszos a töltőcsatlakozó, és "zárlatot" csinál a bennelévő tűk között, és/vagy szoftverhiba is egyszerre. Én ilyenkor erősen kifújom, és óvatosan fogpiszkálóval kicsit megtisztítom.
2020. okt. 22. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl naív vagy, szerintem vesd el azt a hülyeséget, hogy túl párás a levegő, ilyen hamar csak úgy spontán benedvesedjen újra a csatlakozó - teljesen kizárt! Egyetértek, ez csak vagy szenzor vagy szoftveres hiba!
2020. okt. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!