Nedves tégla+tufa vegyes fal nedvesedik, virágzik. Mivel érdemes szigetelni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak drága és brutális megoldások, pl. szakaszosan fém lemez benyomása fal átvágással. Illetve vannak szétterjedő, falba beszivárgó vízzáró réteget képező cuccok, amiket furatokba kell rakni. Pl. dryrod, dryzone. Az ilyenekre több helyütt azt olvastam, hogy 15-20 évet bírnak. Ez sem rossz, főleg, ha sokkal olcsóbb megoldás. Legfeljebb 15-20 év múlva újra megcsináljuk. Kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?2020. jan. 3. 12:24
2/2 A kérdező kommentje:
Tud valaki tapasztalatot írni? Triviális ötleteket nem kérek, természetesen szakembert már kérdeztem, olvastam is a témában. Szóval tapasztalatoknak örülnék.
2020. jan. 3. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!