Készítettél már így húslevest?
Világ életemben úgy készítettem a húslevest (családom,ismerőseim is) hogy vízbe felraktam a húst, viszont láttam több olyan receptet is, amiben először sütőben megpirítják a húsos csontokat. Nem hosszú időre, de mégis keletkezik rajta egy pörzsanyag (azt hiszem így hívják 😄). Állítólag így nem is képződik hab sem, amit le kéne szedni a tetejéről.
Ti már ettetek ilyen húslevest? Mennyiben más/jobb így az íze?
lehet igy is, de ennek sotet szine lesz, nem olyan aranysagra mint a hagyomanyos husleves. itt van egy video amiben igy keszitenek levest: https://www.youtube.com/watch?v=TF6Rrd9NmhI
es itt van egy masik amiben ugy altalaban a kulonbozo levesalapokrol beszelnek: https://www.youtube.com/watch?v=TF6Rrd9NmhI
lol most nezem csak, veletlenul 2x linkeltem ugyanazt a videot. itt a masodik: https://www.youtube.com/watch?v=B-zgHaVakOQ&t=195s
amugy #5 nem ertem mi olyan baromi modern egy sult csirken vagy egy szuron. nem szuvidalta, nem kuktaban fozte. teljesen hagyomanyos modszereket hasznalt
Én ezt gondoltam kipróbálni, aztán ha beválik esetleg egyszer a "pácos" verziót is megpróbálom. Végeredményben mindegyik egy szép,hagyományosnak mondható húslevesnek tűnik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!