Mivel kezdjek, ha nem készítettem (nem is nagyon ettem) még tengeri herkentyűket?
Mostanában láttam tévéműsorokban ilyen kis rákocskákkal (talán királyrák) készült ételeket, arra gondoltam, egészséges, biztos finom is (mert jó drága), ki kellene próbálni.
Mivel kezdjek, hogy ne legyen kudarc?
Milyet vegyek (nyersen, fagyasztva, bolt megjelölése esetleg) és hogyan készítsem el?
Mindegy.
Viszont pici falatot egyél belőle, és utána egy óra múlva nincs allergiás tünet, ehetsz többet is.😉
Attól, hogy valami draga, se finom, se egeszseges nem lesz...
Allergia tesztelesre a kostolas helyett egy darabkával dörzsöld meg a bőrödet. Ha kopírozódik, nem egyel, a nem változik eheted. Ha allergiás vagy, a pici falatba is bele halhatsz.
Elsőnek menj el egy étterembe és kóstold meg.
Ha nem ízlik akkor kár időt/energiát/alapanyagot pazarolnod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!