Csontos sertéskarajt, miként és hogyan érdemes elkészíteni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 14:28
1/5 anonim válasza:
Kicsontozni - a csontból levest fözni -, és kirántani, vagy naturszeletnek kisütni.
2/5 anonim válasza:
EGyben is megsütheted! Nagyon finom lesz a csont melletti részek. :)
3/5 anonim válasza:
Én is a kicsontozás mellett teszem le a voksot, persze nem kimilliméterezve, hanem hagyni egy kicsit a csonton, és úgy levest főzni belőle, hogy lehessen "cupákolni" róla. :)
A szeleteket meg szépen bepácolni, és ha van rá mód, roston megsütni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jan. 15. 15:06
5/5 anonim válasza:
❤️ Én nem szarozok. Fogom és bebaszom a sütőbe.
❤️ Aztán majd ha érzem az illatát, vályúhoz ! (31F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!