Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csontos sertéskarajt, miként...

Csontos sertéskarajt, miként és hogyan érdemes elkészíteni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsontozni - a csontból levest fözni -, és kirántani, vagy naturszeletnek kisütni.
2022. jan. 15. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
EGyben is megsütheted! Nagyon finom lesz a csont melletti részek. :)
2022. jan. 15. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is a kicsontozás mellett teszem le a voksot, persze nem kimilliméterezve, hanem hagyni egy kicsit a csonton, és úgy levest főzni belőle, hogy lehessen "cupákolni" róla. :)

A szeleteket meg szépen bepácolni, és ha van rá mód, roston megsütni.

2022. jan. 15. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jan. 15. 15:06
 5/5 anonim válasza:
72%

❤️ Én nem szarozok. Fogom és bebaszom a sütőbe.

❤️ Aztán majd ha érzem az illatát, vályúhoz ! (31F)

2022. jan. 15. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!