Van valakinek egy jó és egyszerű Jókai bableves receptje?
Most akarok először főzni Jókait.az interneten olvasgattam recepteket,de mind elég bonyolult és más-mást írnak.
nekem valami egyszerű kellene.
meg a babot (előző este beáztatom ) és a csülköt egyszerre rakjam oda főni?meg menjen bele gondolom babérlevél,fűszerek esetleg egy hagyma egészben meg 2-3 gerezd fokhagyma (ezeket a végén kivenném ).mikor megfőtt akkor tejfeles rántást csinálok rá(kicsi vagy nagy tejföl?).vagy nem jól tudom hogy így kell.
ja meg rakjak bele sárgarépát és petrezselyem gyökeret?és a csülköt tényleg egybe kell bele rakni?vagy összedarabolhatom és úgy kezdem el főzni (persze a csontot is beleraknám hagy főjön ki az íze.
kérlek segítsetek,a férjemnek főzném ezt először.már sok mindent megtudok főzni és finomak is de ezt még sose próbáltam.
köszönöm!
24éves anyuka
A lecsókolbász el is hagyható. Ha nincs kuktád, akkor is érdemes először megfőzni a csülköt, kivenni, feldarabolni és ha kész a leves vissza tenni. Jó étvágyat!
köszönöm mindenkinek!
tényleg jónak tűnik és egyszerűnek ez a recept.
azt hiszem meg fogom csinálni!
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!