Mit lehet tenni, ha nagyon sós lett a pörkölt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 10:11
11/11 anonim válasza:
87-es vagyok
Egy ötlet: ha elkészült a pörkölt, daráld le, főzz ki -só nélkül- csőtésztát(én eltördelem, hogy ne legyen olyan hosszú), keverd össze az egészet sok tejföllel, reszelj rá sajtot...be a sütőbe. Ha megolvadt, kicsit megsült a sajt, akkor kész. A sótlan tészta elnyelheti sütéskor a sós ízt. Én ezt a kaját angol-makaróninak hívom, és imádom. Bármikor melegíthető, sőt melegítve még finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!