Lehet az olaj miatt nem sül meg a krumpli?
Persze, vannak különféle olajak. Van az aranysárga olaj, ebben aranysárgára süthetjük a dolgokat. Meg van a halvanysárga, ebben nem lesz annyira sötét. Meg van a barna olaj, ebben sokkal barnábbra sülnek a dologok.
Meg van a fekete, ebben csak megégetni lehet.
A tescos alacsonyabb minőségi követelményeknek felel meg, ezért abban csak nyersre lehet sütni, ha rossz szériát fogsz ki.
6.! Leírta, hogy a rántott hús abban süti.
Kérdező! Nem tudom, hányféle krumplival próbálkoztál, engem is idegesít, hogy az egyik fajta megsül finomra, a másik meg olyan, mint a fonnyadt belül nyers szottyadék. (Nem tudom szebben írni.)
Vágd kicsit vastagabbra a hasábokat, mindenképpen sárga krumplit vegyél. A forró olajba nyugodtan tegyél többet, mint egyébként szoktál. Amikor újra serceg az olaj, fedd le 1-2 percre fedővel, megpuhul a belseje, utána süsd tovább, ahogy egyébként is szoktad.
Nekem ez bejött. Kívül ropogós, belül puha. Próbáld ki, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!