Krumpli hívők! Szerintetek a Fidesz tényleg csak a burgonya miatt nyert?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor Soros Gyuri miért nem osztogat malacot vagy tyúkot?2021. márc. 17. 16:47
3/5 anonim válasza:
Meg mert vidéken nincs net csak m1.
4/5 anonim válasza:
Már azt hittem, valami érdekes kérdés, mert én imádom a krumplit. Mindenhogyan, sütve, főzve, dödöllének, tócsinak, pürének, levesnek, főzeléknek, majonézesen, petrezselymesen, mindenhogyan.
Ja nem, nyersen nem.
Aki a krumplit szereti, rossz ember nem lehet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a rejtett erőforrások miatt (cigányság), gyakorlatilag a Fideszen kívül senki sem foglalkozik a cigányokkal, így nekik nem akad választásuk.
Bal és a szélső jobb is kirekesztené őket, olyan párt kéne akik támogatják a felzárkóztatást és erre vonatkozóan a Fidesznél nincs jobb lehetőség.
Aztán ott van a nyugdíjasok nagy része, a visszavezetett 13. havi nyugdíj miatt már le vannak kenyerezve és a családtámogatás miatt szintén, ki ne akarna unokát 60 éves kora körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!