Fagyos levescsontot is feltehetek főni?
A levesfőzés egy tudomány
Felnek felteheted de az az én konyhámon kukába menne.Mondjuk nem is engedném.
Mondom úgy,hogy konyhafönök vagyok.
#2: Nem mindenkinek való ez a szakma.
Kérdező: simán.
Nyugodtan tedd fel, semmi baja nem lesz.
40 éve főzök, mások által is elismerten, tehát "konyítok" hozzá valamelyest.
Csak azért hogy legyen egy szintén szakmabeli ellenvélemény, '92 óta vagyok szakács, idáig 18 évig voltam konyhafőnök.
Igen, felteheted.
És igen, a próbanapján elküldeném azt a próbálkozót, aki azért kidob egy megfőzhető csontot, mert az fagyos.
Nem a kár okozás miatt, mert elhanyagolható összeg, hanem azért, mert azzal is egy plusz íz adható a levesnek (még ha van mellette hús is)
és pláne azért, ha még meg is próbálná magyarázni, hogy ez "tudomány", ezért ki kell dobni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!