Mindent megvettem, de pont a pizzaszószt felejtettem el...
A paradicsomos és a tejfölös is érdekelne. Bár most az enyémhez inkább paradicsomos alapra lenne szükségem.
Köszönöm mindenkinek aki segít! :)
21/L
2010. szept. 7. 11:25
1/10 anonim válasza:
én mindig házilag készítem: 1 fej vöröshagymát kockára vágok,1-2 gerezd fokhagymát felaprítok. olajon megpárolom.felöntöm paradicsomlével, teszek bele delikátot, bazsalikomot, oregánót, (meg még ami fűszer van itthon, ízlés dolga, de bazsalikomot mindenképp) összerottyantom. rákenem a pizzára, aztán jöhet rá szalámi, bacon, gomba, kukorica, ilyesmi. na meg a saaajt!
2010. szept. 7. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Én is igy csinálom, bár én teszek bele ennyi fűszert, csak oregánot.
2010. szept. 7. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Pizzériában dolgozom pincérként,ott a szakácsok sűrített paradicsomot picit felvizezik,befűszerezik bazsalikommal,oregánóval,ételízesítővel,meg azt hiszem,hogy szárított petrezselyemlevéllel,és ez a pizzaszósz.
2010. szept. 7. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 Kriszti83 válasza:
Én egyszerűen ketchupot nyomok a villával megszurkált pizzatésztára, arra szórom az oregánót és elkenem rajta. A tejfölös alap ugyanez, csak tejföllel.
2010. szept. 7. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Ahogy elöttem írták,
paradicsomba, oregano és bazsalikom, de legjobb ha hagymára teszed rá.
2010. szept. 7. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
En ha itthol keszitek pizzat, mindig csak sima paradicsomszoszt teszek ra, ugyis annyi feltet lesz rajta + a pizzafuszer hogy nagyon jo lesz igy is.
2010. szept. 7. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Ne olvassátok nagyon tovább, mint az első hozzászólás. Én is pont így csinálom. így tökéletes. Az oregánóból nem tudok eleget tenni bele soha. Még annyit tennék hozzá, hogy a tésztát is magam csinálom, de egy alkalommal megcsinálok előre 8-10 pizzatésztát, amik mehetnek a mélyhűtőbe fagyni. igy bármikor 20 perc alatt kész a rendelhetőnél finomabb és olcsóbb pizza...
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Megcsináltam házi paradicsomléből a szószt, de nekem nagyon édes lett a paradicsomlé miatt, pedig már abszolút nem tettem bele cukrot, csak sót, oregánó, bazsalikom, majoranna, bors, chili.
12:31-Én is házi tésztából készítettem, de azt nem tudtam, hogy le szabad-e fagyasztani a házi tésztát, mert ebben nincs tartósítószer, mint a boltiban. Jó volt ezt is megtudni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!