Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék egy kisebb bejglit...

Szeretnék egy kisebb bejglit sütni. Barátom nem szereti, csak magamnak sütném. Mennyi liszt, mennyi mák kéne bele? Egy receptet nagyon megköszönnék!

Figyelt kérdés

2021. dec. 20. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem a Varga Gábor-féle abszolút bevált. Főleg diósban szoktam, de a máloshoz is ott az instrukció.

2021. dec. 20. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. dec. 20. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a recept négy rúdra szól, attól függően hogy hány rudat akarsz elvileg negyedelhető/felezhető az anyaghányad

www.youtube.com/watch?v=rTyQWQYn318

2021. dec. 20. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Süss egy nagyot és elajándékozod a másik felét a sütése ugyan annyiba kerül a nagyé mint a kicsié.
2021. dec. 20. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Boltban veszel beigli tésztát (ahol a rétes, pizza és hasonló tészták is vannak), hozzá a legkisebb kiszerelésű máktölteléknek valót és ha szereted mazsolát vagy más aszalt gyümit. Ezen kívül még egy darab tojásra és némi fűszerre lesz szükséged.
2021. dec. 20. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami marad, le tudod fagyasztani.
2021. dec. 20. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem azt írod, hogy Varga Irén 😂 rá se merek keresni miket alkothat most karácsonyra...de bátran használhatja a faaahééjjt.

Ne csinálj kicsit tolj egy rendes rudat

2021. dec. 20. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
A mennyiség általában az ízt is gazdagítja, szóval én is azt ajánlom ajándékozd el a felét ajándéknak vagy tedd el a frigóba húsvétra.
2021. dec. 20. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy egészet csinálok. :)
2021. dec. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!