Kocsonya meddig jó?
Itt olvastam többektől - én még nem próbáltam, mert mindig elfogy - hogyha sok a kocsonya, akkor lefagyasztják és amikor onnan előveszik ismét felmelegítik és újradermed.
Mondom, nem saját tapasztalat, tehát garanciát nem vállalok rá de egy próbát megér, ha egyébként kuka lenne.
Egyetértek az előzővel, sok éve fagyasztok le kocsonyát - nálunk egyedül a párom eszi és ö sem nagy étvágyú, kis adagot meg nem lehet főzni!
Ha enni akarjátok, akkor kiolvasztás után kicsit meg kell langyosítani - elég, hogy valamennyire folyós legyen, úgy tenni újra tányérokba és megvárni, mire újra megdermed.
Tényleg olyan, mint frissen.
Elvileg elég lenne csak kiolvasztani, de legtöbbször valamennyi víz kiválik belöle és "leves" lesz alatta, ezért szokás újra dermeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!