Mit készítenétek vacsorára?
Figyelt kérdés
Valami olyanra gondoltam, ami nem túl időigényes és nem kell hozzá sütő. Paradicsomleves biztosan lesz, az ma nagyon jól fog esni. Valamilyen csirkemelles egytálételre gondoltam. Lehetséges belőle brassói? Van receptetek? Vagy esetleg rizzsel valami tejszínes dolog?
Ami biztosan van otthon:
Csirkemell
Rizs
Hagyma
Majonéz, mustár, ketchup
Tej
Tejföl
Liszt
Fűszerek
Fehérrépa
Paradicsomszósz
Tészta
Csirkemell sonka
Felvágottak
Toast kenyér
2021. dec. 16. 13:58
1/4 anonim válasza:
Felsoroltakbol nem keszitenek semmit, mert en ma kaviart vettem vacsorara es azt is fogom megenni :) Piritossal es tojassalataval.
2/4 anonim válasza:
Vaj nincs? Ha van, készíthetnél Besamel mártásos csirkemellet rizzsel.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha kell vennem valamit ezekhez, de persze leginkább ezekből szeretnék használni, nehogy kárba menjenek!😊 Köszi a választ
2021. dec. 16. 14:19
4/4 anonim válasza:
Hagymás-tejfölös csirkemell csíkok tésztával v. rizzsel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!