Enyhén dögszagú csirkemelltől lehet bajom, ha megfőzöm?
Figyelt kérdés
Tegnap járt le, de nem volt időm főzni. Ma pörköltet akarok belőle csinálni, de ahogy kibontottam, éreztem hogy kicsit már büdös. Ha megfőzöm, lehet bajom? Illetve az is érdekelne, hogy az ízén érezni lehet majd, hogy romlott? (Paprika, bors lenne rajta bőven)2021. dec. 16. 08:45
11/17 anonim válasza:
🤣
Bírom a városi macskatartókat.
Nem ehet nyers szárnyast mi?
Nesze neked BARF. Szerinted mina macska természetes tápláléka? Amikor még kint tartották a macskákat, nagyon szívesen fogdosták össze az udvaron a madarakat. Az ugye nem nyers szárnyas?
Sőt, nagyanyámnak egyszer a fiatal csirkéjét is kibelezte, ami már akkora volt mint a macska.
12/17 anonim válasza:
13. Pontosan erről beszélek, de már a macskának is megszabjuk hogy mit ehet, és mit tilos!
13/17 anonim válasza:
Nyers patkányt meg egeret se szabad macskának adni előtt ki kell sütni őket vörösboros őzgerinc mártásban :D
14/17 anonim válasza:
@13 Igen, csak amíg az én macskáim elélnek 18-20 évig, falun fogyóeszközök, amiket vagy a szomszéd mérgez meg vagy a teherautó üt el.
15/17 anonim válasza:
16. Tehát elismered hogy a falusiak sem a csirkehústól pusztulnak. Mielőtt jön az okoskodás, patkánymérget a száraz tápba is bele lehet keverni.
17/17 anonim válasza:
Enyhen dogszagu? Hmmm ...
Erosen fuszerezve a dogszag talan megoldhato ... talan ha lemosod elotte ... jo sok fokhagymaval ... (persze csak ha birja a beled) - vannak akik a vasszoget is megeszik, de vannak akik a steril oxigentol is befosnak ... majd kiderul! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!