Keresek egy kaját, mi lehet ez? (Tészta, Kenyér, Hús, Tejföl, Lasagne)
Figyelt kérdés
Ismerősömnél ettem régebben. Szívesen elkészíteném az ünnepek előtt, de nem tudom mi ez.
Hasonlít a lasagne-hoz. De főtt tészta van benne, csirkemell vagy disznó, tejföl. Valami kenyér is dereng, vagy szeletelt kifli. Ez mind össze volt kavarva, és leöntve tejföllel, összesütve. Nagyon-nagyon finom volt. De szinte biztos hogy valamit kihagytam. Valaki tudja hogy ennek mi a receptje, mi a neve, hol tudok utána nézni?
2021. dec. 4. 16:32
1/10 A kérdező kommentje:
Sajt is volt benne és valamilyen hagymás öntet a tetején. Nem kenyér lehetett, hanem sima kifli szeletelve, azzal volt borítva. Nem Lasagne az, mert rendes főtt tészta volt benne, abból jó sok, nem a normál Lasagne alap. Köszi ha valaki tudja esetleg, hogy ez mi.
2021. dec. 4. 16:35
2/10 anonim válasza:
Ennyiből én valami rakott tésztára gondolok. Darált hús volt benne, vagy szeletelt?
3/10 A kérdező kommentje:
Talán darált
2021. dec. 4. 16:52
4/10 anonim válasza:
Nekem a görög pastitsio ugrik be, de abban tutira nincs kifli... Csak rakott penne tészta, finom darálthúsos-paradicsomos töltelékkel, sajttal rétegezve, és egy jó adag besamel a tetején rásütve.
5/10 anonim válasza:
A lasagne is tészta, és főtt...mit jelent, hogy nem lasagne, hanem főtt tészta?
6/10 A kérdező kommentje:
Penne volt szerintem benne, nem lasagne. De nem paradicsomos volt. Kifli volt a tetején, azon pedig valamilyen fokhagymás szósz is.
2021. dec. 4. 17:17
7/10 anonim válasza:
Az ismerősöd már nem az ismerősöd?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon rég nem beszéltem vele.
2021. dec. 4. 17:31
9/10 anonim válasza:
Az is lehet hogy valami egyedi recept, amit csakis ő ismer.
10/10 anonim válasza:
Na igen... könnyen lehet, hogy az illető találta ki magának, "milyen maradék van a kamrában" alapon... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!