Lasagne-hoz milyen márkájú tésztát és port veszel?
Magam csinálom a tésztát. Port? Bolognai ragut lehet ámnigazi anyagokból is csinálni, meg besamelt is.
Egyedül a tésztára van mentség, ha az ember készen veszi.
Tepsiben nem szoktam, inkább jénai, ha kerámia forma nincs.
Én sem veszek semmilyen port.
És az 1-nek igaza van, Barilla!
Por, jézusom. Nem épp a világ legbonyolultabb feladata rendes hozzávalókból megcsinálni a milánóit és a besamelt sem.
A Barilla mellett szerintem a Lidl sajátmárkása is rendben van, mindkettőt szoktam használni.
Én a San Fabio tésztáját szeretem legjobban. Egyet értek az előttem szólókkal. Egy bolognai ragut és hozzá besamelt nem olyan nehéz összedobni, felesleges megvenni a rengeteg ízfokozóval telenyomott porokat.
Mindig jénaiban csinálom.
#5 leírnád a milánói és besamel receptet, ahogy te csinálod?
Különben gyakran hiánycikk a zacskós lasagne por, szóval sokan veszik. Én csak 3 márkát ismerek belőle, de a két olcsóbb hamar elfogy a polcokról. Jó lenne egy házi alternatíva helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!