Vöröslencse miben más, helyettesíthető?
Vega lasagnet szeretnék készíteni, a receptek vöröslencset írnak.
Ez miben különbözik a sima lencsétől?
Úgy értem ha ízében többet ad stb. akkor veszek, mert itthon csak sima van.
A főzési időben van a lényeges különbség.
A normál lencsét be kell áztatni, és min. 40 percig főzicskélni...
A vörös lencse áztatás nélkül kb. 10 perc alatt készen van.
Picit más az íze, de nem alapvetően...
Más az íze, és más az elkészítése.
Egyébként helyettesíthető szerintem, ha nagyon muszáj. De már rengeteg helyen kapni vörös lencsét, és abszolút nem drága. :)
Akkor azzal csinálom:)
Nem az ára miatt kérdeztem, csak nem ismerem😅
6: meg fogod szeretni!
Annyira gyorsan elkészül - és remek fűszeres sűrű leveseket/főzelékeket lehet belőle készíteni.
Nekem az indiai fűszerezésűek jönnek be a legjobban. :)
“ A normál lencsét be kell áztatni, és min. 40 percig főzicskélni...”
Hát én valami csoda lencsét szoktam venni 15-20 perc alatt megfő és még sose áztattam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!