Bor mivel helyettesíthető az ételben?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 21:40
1/12 anonim válasza:
Szerintem semmivel. Vagy beleteszed az ételbe, vagy kihagyod, és használsz helyette vizet!! Csak akkor más lesz az elkészült étel íze!
2/12 anonim válasza:
Talán egy kis pálinkával?:-) (Miért akarod helyettesiteni? keress másik receptet!)
4/12 anonim válasza:
Szolo es ecet, bar nem biztos h megkostolnam 😋
5/12 anonim válasza:
Ha az alkohol tartalomtól félsz, akkor nyugi, elpárolog az összes. Csak a bor íze marad az ételben, az alkohol nem
6/12 anonim válasza:
Mibe akarod tenni?
Ha főtt, sült ételbe, akkor tényleg nincs mitől tartani, alkohol 70 fok körül párolog, szóval mind el fog belőle párologni.
8/12 anonim válasza:
Mennyiségtől függ, de mindenképp az alkohol párolog el először, mivel alacsonyabb a forráspontja mint a víznek.
9/12 anonim válasza:
Egy jó minőségű bor semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!