Miért doja le a ponty patkó sütés közben a paprikás lisztet?
Figyelt kérdés
Hideg olaj, forró olaj, sima liszt, kenyér liszt stb ezen már túl vagyok 😃2021. dec. 14. 22:33
1/5 anonim válasza:
Bepanírozás után pihentesd egy fél órát, mielőtt sütni kezded. De próbálkohatsz dupla panírral is.
Ami még eszembe jutott, teljesen szárazra törlöd a halat, mielőtt lisztbe forgatod?
2/5 anonim válasza:
A halat teljesen szárazra kell törölni panírozás elött.
3/5 A kérdező kommentje:
Szárazra törölöm mert amúgy még a plafon is olyan lenne
2021. dec. 15. 08:12
4/5 anonim válasza:
Nekem nem dobja le. Nem tudom nálad mi lehet a hiba?
Talán legközelebb próbáld meg először tojásba mártani - legalább egy kísérleti szelettel - aztán liszt, megint tojás, zsemlemorzsa.
Jobb ötletem nincs.:(
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok és elnéztem, mivel rántott halra gondoltam, de te paprikás lisztről írsz. Akkor végképp nem tudom, bocs'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!