Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért doja le a ponty patkó...

Miért doja le a ponty patkó sütés közben a paprikás lisztet?

Figyelt kérdés
Hideg olaj, forró olaj, sima liszt, kenyér liszt stb ezen már túl vagyok 😃

2021. dec. 14. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Bepanírozás után pihentesd egy fél órát, mielőtt sütni kezded. De próbálkohatsz dupla panírral is.

Ami még eszembe jutott, teljesen szárazra törlöd a halat, mielőtt lisztbe forgatod?

2021. dec. 14. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A halat teljesen szárazra kell törölni panírozás elött.
2021. dec. 15. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Szárazra törölöm mert amúgy még a plafon is olyan lenne
2021. dec. 15. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem dobja le. Nem tudom nálad mi lehet a hiba?

Talán legközelebb próbáld meg először tojásba mártani - legalább egy kísérleti szelettel - aztán liszt, megint tojás, zsemlemorzsa.

Jobb ötletem nincs.:(

2021. dec. 15. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok és elnéztem, mivel rántott halra gondoltam, de te paprikás lisztről írsz. Akkor végképp nem tudom, bocs'.
2021. dec. 15. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!