Mivel finom a paprikáskrumpli? Bulgurral jó íze van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 12:08
1/14 anonim válasza:
Bulgur minek bele? Eleg lesz a krumpli :)
Videken hallottam mar, hogy nokedlit is tesznek bele ... de se rizsrol, sem bulgurrol nem hallottam meg.
Szalonna, kolbasz es vagy virsli dobja fel es ha egy kis paprika/paradicsomot is teszel bele.
2/14 anonim válasza:
krumpli, pirospaprika, virsli; nem kell abba más. a paprikás krumpli egytálétel; esetleg egy kis kenyér mellé tunkolni
3/14 Kecskeember válasza:
Virsli, de van olyan rokonom aki főtt tojással eszi. :)
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek úgy nem finom ha raguként ráteszem? Mert már nem sok maradt ezért szeretném valami körettel enni😂
2021. aug. 17. 12:21
5/14 anonim válasza:
Nálunk ezek vannak benne: krumpli, lecsókolbász, vöröshagyma, só, bors, pirospaprika és zsír. Ennyi.
6/14 A kérdező kommentje:
Az enyémbe is ez van csak kolbász helyett virslit tettem bele,de már csak pár kanálnyi maradt és nem akarom kidobni, ezért tenném rá valamire😭😂
2021. aug. 17. 12:30
8/14 anonim válasza:
amit még el tudok képzelni a kenyér mellett az a tészta, de azt is csak so-so
9/14 anonim válasza:
Én tarhonyát szórok bele, ha sok leve maradna. Van, amikor direkt lédúsabbra csinálom, több paradicsommal, akkor nokedlit készítek mellé.
10/14 anonim válasza:
Akkor törd össze egy kicsit a krumplit, főzz ki hozzá valamilyen tésztát, keverd össze őket és edd meg krumplistésztaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!