Jó zöldségfasírt receptet írnátok?
Minél részletesebben légyszi, miből pontosan mennyi kell (azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "ízlés szerint", legalább kb. írjátok meg, hogy mennyi só, morzsa stb. és majd finomítom), és hogy kell elkészíteni.
Bármi érdekel, gomba, lencse, tök... stb.
Én gombás-répás fasírtot szoktam csinálni.
A zöldségesnél egy lefóliázott doboz gombát szoktam venni és 2-3nagy répát. Megpucolod és lereszeled a gombát és a répát is a legnagyobb lyukú reszelővel. 1-2 tojást teszek hozzá, 1-2 tk. vegeta és bors. Ezeket összegyúrom annyi zsemlemorzsával hogy jól összeálljon és olajban kisütöm.
Nagyon egyszerű és sokféle zöldséggel meg lehet csinálni.
Köszönöm, kipróbálom.
Még esetleg?
Én úgy szoktam,hogy veszek egy mirelit zöldségkeveréket,megpárolom.Egy tojást felverek,teszek bele egy csipet sót,egy mk.pirospaprikát,egy mk vegetát,keverek hozzá zabpelyhet(először kb 2evőkanálnyit),aztán a zöldséget kicsit "összetöröm",belekeverem a tojásos zabos masszába,aztán még tehetsz hozzá annyi zabpelyhet amennyitől összeáll.
Aztán ha sütőben sütöd akkor csak kanállal tegyél a tepsibe a masszából,és olyan 15-25 percig süsd.Ha olajban sütöd akkor panírozd be és úgy csináld mint a rántott húst.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!