Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó zöldségfasírt receptet...

Jó zöldségfasírt receptet írnátok?

Figyelt kérdés

Minél részletesebben légyszi, miből pontosan mennyi kell (azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "ízlés szerint", legalább kb. írjátok meg, hogy mennyi só, morzsa stb. és majd finomítom), és hogy kell elkészíteni.

Bármi érdekel, gomba, lencse, tök... stb.


2010. szept. 6. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én gombás-répás fasírtot szoktam csinálni.

A zöldségesnél egy lefóliázott doboz gombát szoktam venni és 2-3nagy répát. Megpucolod és lereszeled a gombát és a répát is a legnagyobb lyukú reszelővel. 1-2 tojást teszek hozzá, 1-2 tk. vegeta és bors. Ezeket összegyúrom annyi zsemlemorzsával hogy jól összeálljon és olajban kisütöm.

Nagyon egyszerű és sokféle zöldséggel meg lehet csinálni.

2010. szept. 6. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kipróbálom.

Még esetleg?

2010. szept. 6. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. szept. 6. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2010. szept. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam,hogy veszek egy mirelit zöldségkeveréket,megpárolom.Egy tojást felverek,teszek bele egy csipet sót,egy mk.pirospaprikát,egy mk vegetát,keverek hozzá zabpelyhet(először kb 2evőkanálnyit),aztán a zöldséget kicsit "összetöröm",belekeverem a tojásos zabos masszába,aztán még tehetsz hozzá annyi zabpelyhet amennyitől összeáll.

Aztán ha sütőben sütöd akkor csak kanállal tegyél a tepsibe a masszából,és olyan 15-25 percig süsd.Ha olajban sütöd akkor panírozd be és úgy csináld mint a rántott húst.:)

2010. szept. 6. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, a zabpehely jó ötlet!
2010. szept. 7. 09:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!