Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pizzát sótőpapírral vagy...

A pizzát sótőpapírral vagy kizsírozott tepsivel kell sütni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Kizsírozottal. A sütőpapíron hogy vágod fel?
2021. dec. 11. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Papíron szoktam. Így vágás közben nem karcolom a tepsit. De teljesen mindegy amúgy.
2021. dec. 11. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Mi is sütőpapíron sütjük.

Ezt a hogy vágod fel részt meg nem értem. Lehet kicsit kiszakad a papír, de ha jó fajtát veszel az nem tapad hozzá és jól átsül az alja is. A papírt meg úgy is kidobod utáta.

Nem tudom hány éve csináljuk már házilag a pizzát, de soha nem használtunk semmilyen zsírt.

2021. dec. 11. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen indifferens...

Sütheted simán, csak liszttel megszórt tepsin is!


A zsír kicsit "kulturidegen" a pizzához.


De amúgy miért ne lehetne sütés után a papírról átcsúsztatni egy nagy kerek vágódeszkára, és ott felvágni...???


Tuti tipp: mi konyhai ollóval szoktuk. :)

2021. dec. 11. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi néha tepsiben, néha pizzakövön sütjük, ahogy kedvünk van, és mindig sütőpapírt teszünk alá.
2021. dec. 11. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van kimondottan pizzasütő kerek formám, amit se kizsírozni nem kell, se sütőpapírozni. Ha megsült a pizza, abból átemelem egy tálcára, és ott vágom, hogy vigyázzak a bevonatra. Ha tepsiben sütném, akkor sütőpapíron. Valami jó minőségűn. És azon lehet vágni, de inkább onnan is átemelném valami olyan alapra aminek nem árt a vágás.

Jó minőségű sütőpapír nem ragad. Pl. Az Aldis

2021. dec. 11. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
En lisztezett tepsin sutottem tegnap es jo lett
2021. dec. 11. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Én régen liszteztem meg olajoztam a tepsit de sokszor maradt liszt az alján a tésztának mikor megsült ezért papírt használok már. Viszont szerintem úgy finomabb volt
2021. dec. 11. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
VAgy lisztezett tepsin vagy papíron. Zsírozni, olajozni nem illik!
2021. dec. 11. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell alá semmi, mert a tésztában eleve van olaj, ezért nem tud letapadni. Bár, a bolti pizzákban ki tudja mi van, de ez egy másik történet.
2021. dec. 14. 03:19
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!