A pizzát sótőpapírral vagy kizsírozott tepsivel kell sütni?
Mi is sütőpapíron sütjük.
Ezt a hogy vágod fel részt meg nem értem. Lehet kicsit kiszakad a papír, de ha jó fajtát veszel az nem tapad hozzá és jól átsül az alja is. A papírt meg úgy is kidobod utáta.
Nem tudom hány éve csináljuk már házilag a pizzát, de soha nem használtunk semmilyen zsírt.
Teljesen indifferens...
Sütheted simán, csak liszttel megszórt tepsin is!
A zsír kicsit "kulturidegen" a pizzához.
De amúgy miért ne lehetne sütés után a papírról átcsúsztatni egy nagy kerek vágódeszkára, és ott felvágni...???
Tuti tipp: mi konyhai ollóval szoktuk. :)
Nekem van kimondottan pizzasütő kerek formám, amit se kizsírozni nem kell, se sütőpapírozni. Ha megsült a pizza, abból átemelem egy tálcára, és ott vágom, hogy vigyázzak a bevonatra. Ha tepsiben sütném, akkor sütőpapíron. Valami jó minőségűn. És azon lehet vágni, de inkább onnan is átemelném valami olyan alapra aminek nem árt a vágás.
Jó minőségű sütőpapír nem ragad. Pl. Az Aldis
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!