Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett szemcsés a kávés...

Miért lett szemcsés a kávés bonbon töltelékem?

Figyelt kérdés
Végül ki tettem a hidere, jól ki is hült. Talán túl karamellás lett, így hidegen nem érződik. Most, hogy be hoztam a melegre hirtelen besűrűsödött, és most olyan mint egy rossz törtkrumpli.(csak barna)

2021. dec. 4. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt baromi nehéz úgy megállapítani, ha nem írod le, hogyan csináltad.
2021. dec. 4. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy, mint ahogy a receptben volt. 8,5 deka cukrot karamellizáltam, majd hozzáadtam a 85 ml tejszínt. Az megdermedt, felmelegítettem, adtam hozzá 200 g vajat. Mielőtt kitettem hűlni, tettem bele kvt.
2021. dec. 4. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kávé miatt. Sok bele a folyadék
2021. dec. 4. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!