Kiralyka158 kérdése:
Mitől lehet szemcsés a tejföl egy tejfeldolgozó gyárban?
Figyelt kérdés
Kultúra? Hőmérséklet? Homogenizálás? Szakmabeliek vagy hozzáértők válaszát várom. ;)2015. ápr. 14. 22:27
1/2 anonim válasza:
A bolti tejfölökből kiszedik az értékes tejszínt, zsiradékot, valamivel kezelik, hogy "összeálljon" feljavított aludtejjé.
2/2 anonim válasza:
A tejfölt nem "kezelik" semmivel. Azért szemcsés mert nem megfelelően homogenizálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!