Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lehet szemcsés a tejföl...

Kiralyka158 kérdése:

Mitől lehet szemcsés a tejföl egy tejfeldolgozó gyárban?

Figyelt kérdés
Kultúra? Hőmérséklet? Homogenizálás? Szakmabeliek vagy hozzáértők válaszát várom. ;)

2015. ápr. 14. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
A bolti tejfölökből kiszedik az értékes tejszínt, zsiradékot, valamivel kezelik, hogy "összeálljon" feljavított aludtejjé.
2015. ápr. 15. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A tejfölt nem "kezelik" semmivel. Azért szemcsés mert nem megfelelően homogenizálták.
2015. jún. 3. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!