Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen olyan savanykás a paradicsomos szósz?

Figyelt kérdés
Csináltam paradicsomos húsgombócot életemben először. Elég jó lett, de a szósz borzalmasan savanykás. Úgy csináltam, hogy a sűrített paradicsomot felöntöttem vízzel és raktam bele marhahúsleves kockát és oregánót. Ebben főztem ki a gombócokat, majd kivettem őket, berántottam a levet és visszaraktam a húst. Most mit csináljak? Vegyem ki a gombócokat és cukrozzam meg a paradicsomot??? valami ötlet????
2008. dec. 13. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Nyugodtan rakhatsz bele cukrot és utána jól forrald fel!
2008. dec. 13. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2008. dec. 13. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Tegyél bele cukrot. Én minden paradicsomos cuccba teszek egy kicsit. (Csak a férjem meg ne tudja, mert utálja az édeset.)
2008. dec. 13. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Èn is cukrot szoktam beletenni :)
2008. dec. 13. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy csinálom, hogy a sűrített parit megpirítom, hozzáadom a cukrot (az én férjemnek sem kell tudnia róla:) ), a többit úgy, ahogyan te.
2008. dec. 15. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!