Mennyiben különbözik egy olaj nélküli fritőz és egy sütő lékeveréses beállításal?
Magasan szárnyal az Air Fryer trend, rengeteg helyről hallani, hogy így meg úgy de jó eszközök ezek. Azonban amennyire értem, az egész lényege, hogy az eszköz forró levegőt keringet, és így süti meg az ételt olaj használata helyett.
Namármost laikusként első értelmezésre a sütők légkeringető beállítása pontosan ugyanezt csinálja, vagyis forró levegőt keringet. Adódik tehát a kérdés, hogy van-e valami különbség a fritőzben és a sütőben elkészített étel közöt, vagy egyszerűen lehet replikálni a fritőz funkcióját egy fémkosárral a légkeringetős sütőben.
Szinte ugyanaz. Alapvetően annyi a különbség, hogy az AirFryer gyorsabb. Mire a sütő bemelegszik, addigra az Air Fryrből szinte már veheted is ki a kaját.
Meg persze a sütő nagyobb, több cucc fér el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!