Kelbimbóhoz keresek leves vagy egytálétel recepteket, lehetőleg hús- és tejtermék-mentesen(?)
Figyelt kérdés
Nem megszokott receptekre gondolok, hanem valami érdekesebbre, és nem krémlevesre, mert azt nem eszi senki nálunk, ha mutatósan néz ki, az csak elöny.
Alapanyagok terén a legtöbb általános élelmiszer van itthon, illetve be tudom szerezni, ez nem akadály.
Ha van valami jó, kedvelt recepted, kérlek, osszd meg velem.
Elöre is köszönöm.
2021. nov. 24. 17:12
1/7 anonim válasza:
sütőzacsiba vele+ zöldségek (répa, cékla, sütőtök, krumpli, édesburgonya, gomba, spárga, zeller, karalábé stb) +fűszerek, esetleg kis olaj, bezárod a sütőzacsit, összerázod, sütőbe teszed és megvárod hogy puha legyen minden 😊
3/7 Béla211 válasza:
Ez nagyon egyszerű módja, hogy elkészísd de annál finomabb így.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
KÖszi az ötleteket!
2021. nov. 24. 19:29
6/7 anonim válasza:
Megfőzöm sós vízben, pirított zsemlemorzsába forgatom, a tetejére (füstölt)sajt és tejföl. Eszméletlenül finom, szoktam ugyanezt karfiollal is.
A főzőlét félreteszem, legközelebb valami levesnek jó alap.
7/7 anonim válasza:
Ha nagyon ráérek én be szoktam panírozni és kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!