Tudom-tudom,sokszor volt már, de kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi volt a vasárnapi ebéd?
39 vagyok köszönöm szépen, úgy látom ez a fussilinek egy változata:
Itt meg az egyetlen fellelhető recept ilyenből:
Nagyon jól néz ki, tényleg kíváncsi vagyok hol lehet kapni!?
Válaszomat pedig még kiegészíteném, mert igaz nem ebéd volt, de abból készült tegnap is és ma is a reggeli: maradék libamájból grillezett melegszendvics szalámival sajttal.:P Ilyesmit el tudok képzelni pl.egy krémleveshez is.
Hát "gyerekek", mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok-sok ötletet.
38.-nak különösen, hogy ennyi fáradságot vett, hogy mindezt ideírja.
Örülök, hogy másnak is hasznára válnak a különböző ételek.
Hálás vagyok, köszönöm szépen! :)
38-as vagyok, nagyon szívesen kedves kérdező, így legalább ahogy A 39-es írta nekem is meglesz digitalizálva és én is jó ötleteket olvastam :)
Köszönöm a kérdést :)
Holnap karfiolgulyás (hús helyett karfiolrózsákat teszek bele)lesz, utána palacsinta.
Vasárnap curras zellerraguleves, utána betyárfalatok krumplikrokettel. A desszertet még nem döntöttük el, a család szavaz majd.
A 48-as vagyok: felénk a normál gulyásban is van sárgarépa, petrezselyemgyökér, zellergumó, krumpli, csipetke is - szóval így azért már nem annyira üres.
Kb ugyanannyira laktató, mint a hagyományos gulyás, utána tényleg csak valami tésztaféle kell, több semmi esetre sem.
Meg most vettem észre, a vasárnapi leves currys zellerraguleves akart lenni, nem láttam, hogy elírtam véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!