Tudom-tudom,sokszor volt már, de kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi volt a vasárnapi ebéd?
Szombat: paradicsomleves, rakott krumpli, egy embernek volt még zöldbab főzelék fasirttal.
Vasárnap: gyümölcsleves, baconbe tekert fűszeres csirkecombfilé sütőben sütve, sütőben sült répa, paszternák és krumpli meg cékla saláta.
Spenót tojással
Gyros fűszeres sült husi,tzatzikivel
Baconnal,sajttal és sonkával sült karfiol
Mustáros-fokhagymás karaj, krumplipüré
Én is mindig ebben a dilemmában vagyok, mint te és már én is sokszor ki akartam írni ezt a kérdést :)
Pénteken láttam Szoky új receptjét a Palermói sertésszeletet, nagyon megörültem, hogy végre nem fasírt, rántott hús vagy sült hús lesz a vasárnapi menü (férjem szerint csak ez lehet, szerintem már túl unalmas) Viszont megint húsleves volt csigatésztával (csontos karajt tudtam jó áron venni, így a csontból főztem levest) és házi készítésű steak burgonyát csináltam a palermói sertés szelet mellé, valamint vettem a minap egy nagy lilakáposztát és az lett a savanyúság (Szazsu receptje szerint)
Isteni finom volt!!! :)
Húsleves
Sajtos-tejszínes csirkemell csőben sütve
francia salátával
tiramisu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!