Tudom-tudom,sokszor volt már, de kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi volt a vasárnapi ebéd?
Figyelt kérdés
Nálunk (sajnos) a szokásos: húsleves cérnametélttel, sertéspörkölt tarhonyával, desszert babapiskótás pudingos pohárkrém. Első kettő fogásra írtam a "sajnost", mert már unalmas. A család ezt kívánja. Vagy pörkölt, vagy sülthús, vagy rántott hús... Hátha írtok valami jó kis ételt, amit akár hétköznap is szívesen megfőznék.2021. nov. 14. 14:10
12/56 anonim válasza:
Paprikás szelet rugótésztával (durumlisztből), jégsaláta, túrós palacsinta.
Tegnap borzas tarja, barnarizs, és majonézes babsaláta.
Holnap esznek, amit hagytak :)
13/56 anonim válasza:
Brokkolileves, sült nyúl, zöldbabfőzelék. Tehát nem a klasszikus húsleves, rántott hús, krumplivak kombó!
14/56 anonim válasza:
Tegnap csülökpörkölt főtt krumplival.
Ma karfiol leves, sült krumpli, sült sajtgombóc ketchuppal és mustárral.
Sajtgombóc: 30 dk aromás reszelt sajtot összegyúrok 1 egész tojással és 1 púpozott kanál liszttel. Diónyi gombócokat csinálok és 5.6 perc alatt kisütöm olajban.
15/56 Béla211 válasza:
Borsó krémleves, caneloni túrósspenóttal töltve sajtszósszal és Browni.
16/56 anonim válasza:
Sütőtök és édesburgonya sütve.
Hurka, kolbász.
Puha házi kenyér.
Savanyúkáposzta.
17/56 A kérdező kommentje:
Hű, de jól hangzanak! Újra megéheztem. :) A sajtgombócot biztos kipróbálom, köszi!
2021. nov. 14. 15:52
19/56 anonim válasza:
Tegnap tortillát csináltam, mivel még maradt belőle ezért nem főztem semmit. Azonban mivel a barátnőm szülinapját ünnepeljük ma így lúdlábtortát sütöttem. Vacsira pedig tejbegríz lesz, erre éhes a párom
20/56 anonim válasza:
Egyedül élek, lusta vagyok & maradékokat próbálom felhasználni mostanában
Tegnap savkáp + májas, tortilla vajjal, sajttal és fűszerrel, gyümölcs, magvak.
Ma lencse, fűszerrel, vajjal, sajttal, gyümölcs, magvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!