Milyen ételeket ajánlotok betegnek aki covidos? Semmi levest nem bír megenni, minden keserű.
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 17:19
1/8 anonim válasza:
Én egyetlen dolgot tudtam megenni: a vajas kenyeret. Rendes teavajjal, nem a margarinnal.
Minden másnak fura vagy undorító íze volt.
2-3 hétig éltem vajaskenyéren.
2/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mit eszik, semmi nem lesz jó. Ez ilyen, túl kell lenni rajta.
3/8 A kérdező kommentje:
Amit megeszik az a pirítós zsírral. Nem is tudjuk hogy jött neki. Az egész család covidos, próbálnék olyat csinálni amit mindenki megeszik
2021. nov. 5. 17:45
4/8 anonim válasza:
Én covidosan csak szemetet tudtam enni. Úgy értem süteményt, chipset. A húsra még gondolni sem tudtam. Maximum 1-2 zöldségleves csúszott még le
5/8 A kérdező kommentje:
Én mindig csokit és fánkot ennék :D meg sajtos melegszendvicset.
2021. nov. 5. 17:56
6/8 anonim válasza:
Ha facsarsz ki gyümölcsöt annak is furcsa az íze?
Azért 1 pici egészséges csak jó lenne..
Méz esetleg citromos tea?
7/8 anonim válasza:
Nálam (és a barátnőm apukájánál is) a főtt tojás volt a neyrő. A másik ilyen dolog a konzerv darabolt ananász volt, azt tettük zsíos tútóra, a soványt nem bírtam megenni
nekem sajnos minden gyümölcs-zölség furcsa volt, van amit máig nem bírok megenni pedig tavaly voltam beteg
illetve amit még hallottam mástól az a bundáskenenyér. valahogy a zsíros dolgokat szeretjük ilyenkor
jobbulást!
8/8 anonim válasza:
En semminek nem ereztem az izet. De annyira durvan, hogy ha ettem nem indult be a nyaltermelesem es allandoan innom kellett eves kozben. En se nagyon kivantam semmit. A levesek inkabb talan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!