Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Keserű cukkini . Mitől?

Keserű cukkini . Mitől?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Én meg szoktam nyalni a végét mikor elkezdem szeletelni. Ne edd meg, ha keserű.

2020. márc. 28. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Picit meg kell kóstolni, mielőtt felhasználnád (én a levágott részt szoktam megnyalni). A ma árult tökféle vetőmagokra gyakran rá is írják, hogy "keserűségmentes", de ha peched van és szélsőséges az időjárás vagy ilyesmi, ami nem tetszik a növénynek, akkor mégis teremhet keserű uborka, cukkini vagy tök. A lényeg, hogy a keserűség a szár felől terjed, tehát lehet, hogy a csúcsa jó a zöldségnek, de a száránál keserű. Tehát azt a végét kell ellenőrizni. Ha szerencséd van, akkor nem az egész rossz, érdemes megpróbálni levágni egy darabot, hátha ott már jó.
2020. márc. 28. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem kap elég vizet akkor keserű lesz mint az uborka is. De igen le kell vágni a végét és meg kell nyalni, ha keserű szúrós íze van akkor nem jó az egész
2020. ápr. 2. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!