Főzte már bele valaki a hal keserű fogát a levesbe véletlenül? Nagyon elrontja a levest?
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 19:57
1/4 anonim válasza:
Régebben nem is tudtam, hogy van ilyen, sokszor föztem anélkül, hogy kiszedtem volna, és nem lett semmi baja töle az ételnek, szerintem ez csak babona
3/4 anonim válasza:
Sokáig én sem tudtam, hogy létezik ez a keserűfog.
Nem szedtem ki semmit a ponty fejéből, csak a szemeket.
Sose volt a leves keserű.
4/4 anonim válasza:
Össznépi baromság. Egyrészt olyan nem létezik, hogy keserűfog, hanem garatfog a tisztességes neve. Aki hozzám hasonlóan soha nem szedi ki és megnyugtatja a nagyérdeműt, hogy persze, persze... érdekes módon soha senki nem mondta, hogy keserű lenne, ellenben mindig mindet megették.
Az összes iszaptúró-növényevő halnak van garatfoga, a legdurvább az amúré, de a keszegnek, kárásznak is van. Azokét hogyhogynem kell kiszedni, azé akkor nem is keserű ha a levesbe főzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!