A szilikonos sütőlapon sütni tényleg jó ötlet? Nem olvad ki belőle mérgező cucc?
Én inkább maradok a zsiradékkal kikent tepsinél/sütőformánál.
Esetleg, ha a helyzet úgy kívánja, sütőpapír.
De sem a szilikon sütődolgokban, sem a sütőzacskókban nem tudok bízni.
Biztos paranoiás vagyok, de mikor meglátom egy ilyen terméken, hogy Kínában készült, akkor a hátam is borsózik.
Na ez az! Miért szilikon, miért nem sutopapir? Mit tud ami miatt azt kellene használnom?
Csak egyre több receptben látom, hogy abban azon sussem és nem tapad le. De a papírra se tapad le, v kiolajozom, lisztezem. Még mindig nem tiszta mitől éri meg, amikor ráadásul muanyagcucc
A szilikont újra lehet használni, ezáltal kényelmes, környezetbarát és költséghatékony.
Ugye tudod, hogy nem olyan műanyag, mint pl. a poliészter? :D
#7
Nyilván. És? A normálisat kell megvenni, nem nagy tudomány.
Teljesen jogos a kérdés, amit feltesz a kérdező, több cikket olvastam, hogy azok a sütőpapirok amikbe PFA tartalmaznak(örökanyagot) azt ugyebár a természet és még a szervezet sem tudja lebontani!!
A szilikon is, ha rosszabb minőségű, akkor ki oldódik belőle a mérgező anyag!Az alufólia sem meg a konzerv sem túl egészséges!Egy aksi gyár létezte világban már mi lesz egészséges, vagy a multicégek által kinyomot sok méreg anyag, mint a PFA
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!