Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gáztűzhelyes lángoszlatókból...

A gáztűzhelyes lángoszlatókból találtam 4 verziót, ezeket hogyan kell helyesen használni?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs melyik milyen felhasználású lábas, serpenyő vagy egyéb edény alá való, vagy, hogy milyen anyagból készült edények alá célszerű betenni az alábbiak közül és melyiket mikor.


- Lángterelő szita

[link]


- Nyeles lángterelő szita

[link]


- Lángelosztó-lap (préselt, lyukacsos acéllemez)

[link]


- Lángfogó-lap (öntöttvas lap)

[link]



#lángterelő #lángelosztó #lángfogó
2021. okt. 28. 01:49
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Az öntöttvas lapot vedd, "sima" lemezedények alá használd olyan ételeknél, ahol leégésveszély van.
2021. okt. 28. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez alatt a zománcos lábast érted? És a többi mihez való?
2021. okt. 28. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
#2: Igen, aminek nincs pl. szendvicstalpa vagy nem öntöttvas. A többi is arra való, de azok nem sokat érnek.
2021. okt. 28. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

A szendvicstalpas tehát gyakorlatilag egy beépített lángfogó a gáztűzhelyen. (az indukcióson más szerepe van az aljának)



De a többit is csak kitalálták valamiért, nem?

2021. okt. 28. 09:46

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!