Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megsütni a gyöngyt...

Hogyan kell megsütni a gyöngytyúkot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonlóan a fácánhoz, miután elvágtad a nyakát hűs pincében lógjon egy napot úgy hogy a toll még rajta van, ettől puha lesz a húsa..
2010. szept. 3. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én félbevágnám, jól besóznám l napra, esetleg bedörzsölném fokhagymával.Megöntözném olivával, vagy liba zsírral.Másnap tepsibe fektetném a 2 db-ot, kis víz, lefóliáz, igy kb 1,5 óra sütés után kb 170 fokon sütném sütőben. Majd óvatosan alánéznék a fóliának puha -e? Azért így, mert lehet, hogy még vissza kell tenni.Ha puha,fólia le, kicsit pirosra sütni nagyobb lángon.
2010. szept. 3. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a tyúkból cipőtalp lesz, a csirke a jó. 36/F
2010. szept. 3. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Először is pácold. Aprólékból leves, nem tudom azt tudtad e hogy a gyöngytyúkból van a legfinomabb leves. Utána a darabokat besózom, majoránna, rozmaring, tárkony. Bele a tepsibe, jó sok hagymakarika füstölszalonna, húsos szalonna apróra vágva. Zsír és víz kell alá, leborítva kell sütni. Ezekre figyelj, mert nagyon kiszárad, kényes hús. Leve szaftja mindig legyen alatta, mikor puha a húst én kiszedem, és egy kanál liszttel meg tejföllel behabarom, forralok rajta egyet, és visszapakolom a húst.
2010. szept. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!