Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » MIt csinálja a paprikából télire?

MIt csinálja a paprikából télire?

Figyelt kérdés
Van a kertemben 1 csomó paprika.a tavasszal veteményeztem de mivel csak most költöztünk ide 2 hete nincs mit ennyivel csinélnom.kb 2-3kg.csalamádét már csináltam.ötletek?ami nem túl macerás?
2010. szept. 2. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen paprika? Mert mi a piros pritaminból pirosaranyat szoktunk.
2010. szept. 2. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hja meg régen lecsót is tettünk el.
2010. szept. 2. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a piros paprikát szoktam lefagyasztani, mégpedig ugy, hogy kiszedem a magházát, húsdarálón ledarálom, aztán ezt a masszát levével egyutt a jégkocka tartóba belerakom (a régi fajta). Mikor megfagyott kiszedem belole és csak egy zacskóba berakom a kockákat. Foleg porkolt és husos kaják alá rakok 2-3 kockát. Színt és ízt is ad a kajának.
2010. szept. 3. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fel szoktam csíkozni és szimplán így fagyasztom le. Jó lesz télen bármilyen pörköltbe, lecsóba, minden kajába, amibe paprikát kellene rakni. Én is fagyasztottam le most is 3 kilónyit.
2010. szept. 3. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
van pár piros is ,azokat ledarálom és sóval üvegekbe rakom.hanem a sima tv paprikával mi legyen....hat...lehet csinálok még 1 adag csalamádét.habár a zakuszkába is kell'
2010. szept. 3. 15:00
 6/7 anonim válasza:
Tv paprika+paradicsom+hagyma= lecsóalap :)))
2010. szept. 3. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
csinálj lecsót, miután kihűlt fagyazd le, vagy csíkozd fel és fagyazd le, ja és a legfinomabb csinálj töltött paprikát majd fagyaszd le isteni!
2010. szept. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!