Van itt olyan aki nem tud főzni és ha kellene akkor is utálva csinálná?
Egy kicsit más oldalról közelítem meg: én alapvetően szeretek főzni. De elég hosszú a munkaidőm, és ha hazaesek nagyvégtére, és akkor még főznöm is kell, hát komolyan mondnom, néha a sírás kerülget. NA olyankor utálva csinálom. Sőt, ha van mondjuk 1 adag megmelegíthető kaja a fagyasztóban, akkor azt elkészítem a páromnak, én meg inkább eszek pár falat száraz kaját, csak ne kelljen még ezzel is vesződnöm.
De mondjuk szabadság alatt meg élvezem, ha készíthetek valami több fogásos vagy kreatív kaját.
A kényszert utálom.
Tudok főzni, bár nem szeretek, és ebből adódóan nem főzök változatosan, nem kísérletezgetek receptekkel és leginkább csak olyan kajákat főzök, amiket én szeretek és amiket én fogyasztok.
Van, hogy este 8-kor érek haza, olyankor szinte mindig utálkozva főzök, mert szívesebben olvasnék vagy tévéznék vagy valami :D
Nem, csak te vagy ilyen "kotvány" xD
De gondolom enni nem olyan "kiakasztó".
Csak szólok, én nyomtalak le 100%ról xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!