Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételeket főzzek egy...

Milyen ételeket főzzek egy 6+1 tagú családnak minimális összegből?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban kb.60-70 ezer forintól kell kihoznom az étkezést, 2 felnőtt + 4 tizenéves gyerek+ 1 kollégista , aki hétvégeken hazajön. Eddig is mindent akciósan vettem , de most még összébb kell húzni a nadrágszíjat. Köszönöm a segítséget.
2021. okt. 6. 14:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%

Lehetetlen megoldani, már ne is haragudj.

Nálunk hét emberre egy lábas brassói el is ment ebédre, vagy egy 1 kiló tészta, egy lábas leves, stb.

Kérj támogatást, vagy vállaljátok, hogy mindannyian, a kamaszok is visszavesznek a kajamennyiségből.

2021. okt. 8. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:
64%
21-es: ha spórolni kell, akkor nem brassóit főz valaki, hanem húsmentes ételekben gondolkodik!
2021. okt. 8. 11:12
 23/24 anonim ***** válasza:
31%
Mi januárban alig 16 ezret költöttünk kajara... Alap élelmiszerek és némi hús volt otthon, de sokszor kongott a hűtő az ürességtől. Rengeteget sírtam, de túléltük. Küldtem neked privát üzenetet, hogy nekünk mik kerültek akkor az asztalra. Sokat segitett
2021. okt. 8. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:
38%
23 Nekem is megírnád azokat az étel ötleteket ? Köszönöm szépen
2021. okt. 9. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!