A pacalt minek kell olyan sokáig főzni? Nem lehet megoldani valahogy, hogy csak kisütni kelljen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 21:08
1/2 anonim válasza:
Soha nem csináltam pacalt. Szerintem azért kell sokáig főzni, mert különben rágós marad. A kukta jó megoldás lehet, abban sokkal hamarabb elkészül.
2/2 anonim válasza:
Pontosabban abálni kell, igen, bizony 4-5 órán át, és pontosan azért, hogy finom, omlós, és puha legyen.
Miután megabálódott (gyöngyöző víz, épp forráspont alatt, olyan 90 fokon), aztán vágjuk csíkokra, és "pörköljük meg" a pörkölthöz.
Létezik ilyen előfőzött izé, de én személy szerint nem szeretem.
Inkább alágyújtok hajnal 4-kor (ha szabadnapos vagyok, akkor is felébredek már magamtól), hadd gyöngyözzön szép csendben, aztán megint megébredek 8-9 körül, megnézem, és ha jó, kiveszem, csíkozom, elkészítem, így délben van ebéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!