Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amerikai palacsinta alapport...

Amerikai palacsinta alapport ha bekeverem és sok lesz akkor eltehetem másnapi felhasználásra? Hűtőben persze.

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 1. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyi tanács a boltihoz, hogy ha maradt tésztád, majd keverd fel újra, mikor megint sütsz belőle, mert a sűrűje leül az edény aljára.
2021. okt. 1. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a tanácsokat!
2021. okt. 1. 21:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki visszaolvasna: nem lett probléma a tészta tárolásával, mert összesen 5db-ra lett elég a zacskó tartalma, annyit megeszek, pláne hogy kettőt elrontottam. Ízre nem volt rossz, de nem hiszem, hogy egyhamar csinálok ilyet. Mármint a zacskósat, a házit azért majd kipróbálom.
2021. okt. 2. 09:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a visszajelzést, midnig van értelme, mert sok más valaki késöbb is idetalál, és neki sokat segít, ha a tapasztalatod megírtad.

Szerintem is jobb egyszer kipróbálni a belinkelt házi receptet, 5 perc az összeállítása, a többi 15 perc a sütési idö.

Meg a szerzö leírja, hogy lehet a tésztát eltenni másnapra, illetve ha túl sokat sütöttél meg, hogy lehet másnap élvezhetövé tenni.

Persze nem ma gondolom, de mindenképpen érdemes tenni egy kisérletet.

2021. okt. 2. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!