Amerikai palacsinta alapport ha bekeverem és sok lesz akkor eltehetem másnapi felhasználásra? Hűtőben persze.
2021. okt. 1. 11:33
1/14 anonim válasza:
Hát rosszabb nem lesz, mint eredetileg
2/14 A kérdező kommentje:
Az is valami :-) Még nem használtam ilyet, mondom kipróbálom.
2021. okt. 1. 11:57
3/14 anonim válasza:
A dobozon biztosan rajta van, hogy fel kell-e használni egyből. Ha nincs, akkor tuti nem lesz baja másnapig. De, ha elfogadsz egy tanácsot, nem ilyet ennék. Ha magad kevered be sem sok idő :) , én ezt szoktam készíteni, és bevált:
4/14 A kérdező kommentje:
#3: Nem nincs rajta. No majd kiderül, legfeljebb pocsékba megy valamennyi, nem nagy tétel. Egyedülálló háziember vagyok, szóval keresgélem a lehetőségeket, mert nem mindig van időm/kedvem főzicskélni, ráadásul sok kajából meg nem is lehet keveset készíteni, szóval keresem a lehetőségeket.
2021. okt. 1. 13:18
5/14 anonim válasza:
Hogyne lehetne, nem megy pocsékba. Fel fog kelleni hígítani holnap, mert álltában besűrűsödik.
6/14 A kérdező kommentje:
#5: Ok, kösz, erre akkor figyelek.
2021. okt. 1. 14:30
7/14 anonim válasza:
Mire az alapport kikevered, annyi idö alatt friss alapanyagokból is össze tudod állítani a tésztát - pl. a link alapján -, és sokkal finomabb meg egészségesebb lesz az eredmény.
8/14 anonim válasza:
Még egy szavazat a belinkelt recepthez, olvasd el, pontosan le van írva, mit hogy kell csinálni, képekkel, az összes idö, ami kell hozzá, 20 perc sütéssel együtt, és igen jó ízü!
9/14 A kérdező kommentje:
Ok, de a kérdés nem arról szólt, hogy mennyivel egészségesebb, finomabb stb. lenne a saját magam által kotyvasztott. Na mindegy, holnap reggel elválik. Ettem egyébként már házit, a nővérem szokott csinálni, szóval lesz mivel összehasonlítani. Fekete áfonya-lekvárt vettem hozzá egyébként.
2021. okt. 1. 19:04
10/14 anonim válasza:
4-es válaszra írom, a 3. válaszoló vagyok ismét. Nem kell mentegetőznöd, csak egy javaslat volt. :) Többnyire én is magamra főzök csak, és bizony én is szoktam bűnözni bolti készkajákkal. Ezért tudom, hogy mi a különbség. Ha nagyon ráérsz, és van kedved, kipróbálod, összehasonlítod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!