Ilyenkor meg kell főzni a tésztát?
Figyelt kérdés
Csőben sült csirkemellet készítek. Tejszínes sajtmártással öntöm le a melleket és kb fél órát sütöm.
Gondoltam rá, hogy dobok bele pennét, hogy ne kelljen külön köretet készíteni.
Elő kell főzni a tésztát? Vagy megfő a tejszínes szószban fél óra alatt?
2021. szept. 24. 09:42
1/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen megfő, de felszívja az összes nedvességet és összeáll az egész.
Szóval szerintem vagy főzd meg félig-meddig a tésztát, vagy tedd bele főzés nélkül, de akkor tegyél bele több tejszínt.
2/7 anonim válasza:
Nem kell megfözni, de plusz folyadékra van szükség, a száraz tészta súklyára számolva másfélszeres súlyú vizet vagy fele víz-fele tejszínt adj még hozzá
3/7 anonim válasza:
Ilyen kajáknál, ami megy még a sütőbe, meg szoktam főzni a tészát előre. Mindig.
4/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni de ha még így nem csináltad lehet hogy egy kis előfőzésnem árt neki.
5/7 anonim válasza:
Fel ora alatt a sutoben at sem melegszik a cucc!!! Fel ora alatt max raolvad a sajt a dolgokra ... de sutni-fozni keves ez az ido.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Pedig a recept szerint 30-35 perc 180 fokon 🤷♀️
2021. szept. 24. 12:46
7/7 anonim válasza:
Előtte serpenyőben át szoktam pirírani a hús mindkét oldalát és is, utána 30 perc, és még 10 perc légkeverés a sajtnak. És még mindig megfőzném a tésztát, hiába pontoztak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!