Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habarni keményítővel?

Habarni keményítővel?

Figyelt kérdés
Milyen íze van tőle pl. a főzeléknek? Annyi kell belőle mint a lisztből? Tényleg visszahígul az étel,ha bekeverés után forralja az ember?
2021. szept. 22. 21:06
 1/7 anonim válasza:
92%
Szerintem lehet, az ízén nem változtat.
2021. szept. 22. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem változtat az ízén.

Kevesebb kell, mint a löszből.

Nem hígul vissza, de nem is kell forralni

2021. szept. 23. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

...löszből😂

köszi a válaszokat

2021. szept. 23. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
🤣🤣🤣🤣 lösz 🤣🤣🤣🤣 Nem láttam, bocsi.
2021. szept. 23. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
vagy liszt?😁
2021. szept. 23. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, liszt akart lenni. Liszt lösz az 🤣🤣🤣
2021. szept. 23. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
oké😁
2021. szept. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!